Σχετικά με μας

Απόλλωνας Sunshine

Ενοικιάσεις Scooter και ATV

Το γραφείο ενοικιάσεων scooter και ATV στη Μήλο, Apollonas Sunshine Rent a Moto, ξεκίνησε το 2016 στον Αδάμαντα, το κεντρικό λιμάνι της Μήλου. Με καινούρια μηχανάκια και γουρούνες και άψογο service έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τη θέση της ανάμεσα στα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα γραφεία ενοικιάσεων quad και scooter στη Μήλο.

Το γραφείο της εταιρίας βρίσκεται στον Αδάμαντα και σε συνδυασμό με την υπηρεσία δωρεάν παραλαβής και παράδοσης των οχημάτων σε όλη τη Μήλο, είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κύριο μέλημα της Apollonas Sunshine Rent a Moto είναι η ασφάλεια των οδηγών, γι’ αυτό ο στόλος της πληρεί όλους τους κανονισμούς συντήρησης και τεχνικής επίβλεψης.

Ασυναγώνιστες τιμές, υψηλές προδιαγραφές, άμεση ανταπόκριση, 24ωρη εξυπηρέτηση, εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, φιλική διάθεση, γρήγορο και εύκολο online booking είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών του γραφείου ενοικιάσεων scooter και ATV στη Μήλο, Apollonas Sunshine Rent a Moto. Με ένα καλό μηχανάκι ή γουρούνα στη Μήλο έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ξεκινήσετε τις περιηγήσεις σας στο πανέμορφο νησί της Αφροδίτης.


Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!